9 kila u 14 dana

Dijelite iskustva s raznim dijetama.

Re: 9 kila u 14 dana

PostPostao/la fanny dana sri vel 10, 2010 8:45 pm

Hello svima! A izgleda samo nama dvjema . Čarobnice ,Marijana otišla ....malo kod svojih a baš joj je ružno vrijeme za putovanje...
Ne znam što da napišem pametno na temu dijeta jer je sve rečeno samo treba krenut....
ovo vrijeme me ubija snijeg, vjetar... samo posao i kuća i onda jedem a ne krećem se strašno.... :oops: :oops: :oops:
Idem sada malo na farmu pa na spavanje....
fanny

PostPostao/la ČAROBNICA dana čet vel 11, 2010 10:43 am

počela raditi...napokon!!!! :P
prije dva dana nam bila ekipa htv-a iz emisije "More", snimali smo cijelo jutro za reportažu od 4 i po minute
gledajte "more" na hrt prvom programu u nedjelju oko 12 ipo počinje dana 28. 2. (zadnji dan u mjesecu) pa ćete viditi što čarobiramo moj dragi i ja :)))
pusa od čarobnice!
ČAROBNICA

PostPostao/la fanny dana pon vel 15, 2010 10:33 am

Čarobnice gledat ćemo vas na telki 28.2. (nadam se da neću zaboraviti).Znaš mislim se kolika ti je prednost to što nemaš fiksno radno vrijeme nego radiš kad želiš i koliko želiš (mislim zimi) a meni je muka što moram tako rano ustajati i radim na poslu sa strankama koji je jako stresan ....uh...
Inače volim umjetnost i neko vrijeme sam radila nakit od fimo mase pa sam probala tehniku lijepljenja papira na tanjurima ... ali jednostavno nemam vremena za sve....
Sviđa mi se i to što rade u hobby artu... :D
Eto baš se i ne gibam nešto jer je napadao snijeg...ali doći će ljepša vremena i onda ću šetati (zacrtala sam sebi svaki dan 1 sat ) i večeru moram reducirati ....
Danas radim od 12.3o. pa do 19.30 . sutra dizanje u 5.45.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrav svima!!!! :)
fanny

PostPostao/la maja dana sub vel 20, 2010 4:27 pm

Helou drage moje!!!Evo ja se vratila,sigurno sa kojom kilicom vise :D kako smo fino papali na Valentinovu juhice,kuhane kokice,sarma,pecenke,9 vrsta kolaca....U korizni sam se odrekla slatkog,,eto nesto pozitvno i od mene :lol:
Marijana
maja

PostPostao/la fanny dana ned vel 28, 2010 2:50 pm

zdravo svima! čarobnice gledala sam vas na tv u i sviđaju mi se vaši brodići, ribe... jel vas dvoje sve sami radite?
i butiga vam je če če baš slatko...
jel to radite po nekim kalupima
pozdrav
fanny

PostPostao/la maja dana ned vel 28, 2010 10:35 pm

Helou,kako ste mi?Ja sam dobro,ne jedem slatko u Korizmi i uopce mi ne fali,jer kada je Korizma ne zezam se sa tim.
Carobnice ja nemam Hrvatske programe,pa nazalost nisam mogla vidjeti,ima li gdje na netu,na Yuotube npr??
Saljem vam veeeliki pozdrav!!!
Marijana
maja

PostPostao/la fanny dana uto ožu 02, 2010 4:59 am

Evo prije nego idem na posao par riječi. Majo svaka čast što ne jedeš kolače ... ja se nisam ničeg odrekla u korizmi... :oops:
raduje me što su dani duži ali vrijeme je neko blesavo stalno kiša ... pa sunce pa kiša,,,
eto što reči o dijeti... nisam na ni jednoj samo pokušavam manje jesti... :roll:
pozdrav :D
fanny

PostPostao/la fanny dana ned ožu 14, 2010 8:39 pm

Dobro večer svima ! Pa gdje ste ništa ne pišete?
Evo ja sam zaključila da od kada pišem na dijeta 123 ništa od mog gubljenja kila samo ih slažem... :oops:
Umjesto da nešto poduzmem ja se samo tješim da kila dvije gore nije ništa strašno i tako malo po malo i onda to bude i više od kile dvije.... :oops:
Ali to ne znači da više neću pisati....
:P
fanny

PostPostao/la ČAROBNICA dana uto ožu 16, 2010 12:00 pm

oooo curićke!!! ma komp mi bio u kvaru pa nisam mogla ni ići viditi ni pisati...
nisaM NA DIJETI ALI PSIHIČKI SE PRIPREMAM..slučajno velika slova hehe
pusa vama čujemo se¨!!!
ČAROBNICA

PostPostao/la jasminka mujkic dana čet ožu 25, 2010 8:41 pm

zdravo cure, ja san takoder nova! dali moze neko da mi posalje na mail ovu dijetu
unaprijed hvala!
jasminkam@hotmail.de
jasminka mujkic

PrethodnaSljedeća

Natrag na Dijete

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.