Želi li mi se netko pridružiti?

Dijelite iskustva s raznim dijetama.

Želi li mi se netko pridružiti?

PostPostao/la panda dana ned ruj 20, 2009 8:03 pm

Odlučila sam da idem na mesnu dijetu,bila sam jedanput i smršala,sad se kile vratile poslije trudnoće.Ako netko želi pa da idemo skupa biti će nam lakše.
panda

Re: Želi li mi se netko pridružiti?

PostPostao/la Lena991 dana sub lis 24, 2009 1:34 pm

Ja bih, treba mi neko za dijetu , i ja sam bila na mesnoj al uvek se vracalo a i zaista sam se jednom opasno razbolela od nje, tako da sam ja za UN :) Ako zelis, javi se.
Don't need to run and hide, it's wonderful, wonderful life...
Lena991

PostPostao/la dijeta dana uto stu 10, 2009 7:21 pm

Ja sam trenutno na kupus dijeti. Ružna je okusa ali jako učinkovita
dijeta

PostPostao/la fanny dana sri stu 11, 2009 8:18 am

Cure zdravo! Znate da mi je od tih dijeta više muka ne smiješ ovo ono i tako stalno pa malo kile dole pa gore i tako opet ispočetke. Evo ja sam krenula na fitness i večera skoro pa ništa ili neko voće ili jogurt ili povrće....Nadam se nekim rezultatima....
fanny

PostPostao/la mala_51 dana ned stu 22, 2009 12:37 pm

Počinje li tko s UN-om!? Imam 157cm i imala sam 63kg prije 2,5 god. Od svih djeta UN sam jedinu probala i uspjela provesti i skinula sam 6 kg u mjesec dana... prva 2 tjedna nisam skinula niti grama, ali su zato rezultati slijedećih dana bili preočiti ... Nakon mjesec dana jako mi je bilo žao kilograma kojih sam se napokon riješila i jako sam pazila da ne miješam proteine, ugljikohidrate i škrob tokom jednog dana,ali redoslijed dana i voće za doručak nisam prakticirala kak treba... međutim strogo sam pazila što jedem i večera nije postojala... Mogu vam reći da je bilo uspjeha jer sam skinula i 6kg poslije djete, ukupno 12kg,jednostavno želudac se stisnuo i to je to... Smatram je najboljom-s tim da kad postignete željenu težinu-ni slučajno ne prakticirajte voćne dane-jedite sve,ali smanjite! Mislim da svatko poznaje sebe i svoj organizam i po tome treba i odabrati djetu,ali ova je definitivno najbolja za osobe koje imaju spor metabolizam i općenito probleme s probavom!I nisam pila nikakve vitamine-ima li u tableti više vitamina nego u voću!? Pročitajte ju malo bolje i vidjet ćete kako svaka namirnica zaista ima smisla-ukoliko se provodi kako treba i vrlo je lako prilagodit se u obitelji s ovom djetom-jednostavno odvojite iz jelovnika ono što taj dan jedete i to je to!
Sad sam se vratila slavonskoj prehrani koja mi je pokvarila težinu, želudac i metabolizam tako da umjesto idealnih 51kg koliko sam imala, imam 59kg... ništa se nije vratilo-i sama znam da sam počela pretjerivati i kako god uspjela zbog radnog vremena provesti... sutra krećem i skidam 8kg viška... Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno pitajte? Pozdrav vam i samo naprijed!
mala_51

Natrag na Dijete

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.