Koja dijeta?

Dijelite iskustva s raznim dijetama.

Koja dijeta?

PostPostao/la ivons@ dana uto sij 06, 2009 4:35 pm

Pozdrav svima!Čitam ja i čitam a dilema je sve veča,koju dijetu započeti
a da to stvarno bude učinkovito.Zanima me po vašem
mišljenju koja je najbolja.Sad smo se dobro napapali a sad skidanje kilica
ili u mom slučaju malo više kilica.Dali itko zna kakva je to medicinska dijeta,ja
stvarno neznam a možda i nije tako loša!Pišite pa idemo zajedno u skidanje
kilica !!!!! ;)
ivons@

Re: Koja dijeta?

PostPostao/la bazbach dana sub sij 17, 2009 7:44 pm

Godinama sam se mučila sa viškom kila i konačno sam ih se uspjela riješiti.
Za mojih 50kg viška mi je trebalo dvije godine s time da unazad 11 mj. svakodnevno
vježbam 2h. Prvo potrebno je shvatiti da od gladovanja i odricanja nema ništa.
Moj recept je slijedeći:
1.Pet obroka na dan 2 glavna (doručak i ručak),(1jabuka se smatra obrokom)
Jako je bitno da obroci budu svaki dan u isto vrijeme!!
2.Sama odluči što jedeš taj dan za ručak pohano,grill ili pečeno neka bude u konbinaciji
sa povrčćem i puno salate. Žitarice, mliječni proizvodi,voće i slatko neka budu za doručak.
Ostali obroci neka sadržavaju što više proteina, posnog sira,salata i sirovog povrća.
Ja sam osobno cijelo vrijeme zadnji obrok jela između 20-21h. jedino voće nisam jela poslije 18h
Međuobroci su mi bili suho voće,orašasti plodovi,voće, energ.ploćice (CORNY)
3.Naravno sama znaš kad pretjeraš za ručak treba uskratiti tj.pojesti
slabiju večeru.Svi mi dobro znamo što nam najviše šteti i to moramo srezati za 70% ali nikako izbaciti
4.U jutarnjim satima popijem između 2-3 šalice zelenog čaja i u toku dana 2,5-3 litre vode
6.Tjesteninu,krumpir,rižu sam jela po 7dkg uz meso cca 20-25dkg, salate neograničeno
sve solidno začinjeno samo sa vrlo malo masnoće tj koristim samo maslinovo ulje
Pizz-u samo sir i gljive ili šunka i gljive, čevapi veliku porciju ali pola od pola somuna
Sendvič u McDonaldsu uz salatu i vodu bez krumpirića je odličan ručak
Gazirana pića,sokove i alkohol inače ne konzumiram tako da bi se i toga trebala riješiti
Vikendom nakon ručka bi si obavezno priuštila sladoled ili kolač,a ako nisi ljubitelj kolača
ti možeš sebi priuštiti obilniji ručak.
Nakon godine dan takove prehrane bila sam lakša 35kg u prvih 2mj sam izgubila 8kg, a u
slijedećih deset mj sam gubila oko 2,7 kg mj ili tjedno oko 70 dkg što je naj bolje mršavljenje
i tek sam tada poćela vježbati, 1h orbitrek-a i 1h vježbi za oblikovanje tijela i u još godinu dana
otopila sa 15 kg.Pošto sam jako ponosna na sebe i svoje rezultate počastila sam se jednim
sistemackim pregledom koji mi je pokazao da sam savršeno zdrava!!

Ovo sam napisala sa namjerom da pomognem svima onima koji imaju višak kilograma i da se
ne povode čarobnim dijetama nego neka promijene način života zauvijek i nikada se ne vrate na staro.
RED, RAD I DISCIPLINA
SRETNO!!
bazbach

PostPostao/la maja dana ned sij 18, 2009 9:15 am

haj,svaka cast na tim rezultatima.ja idem polako,krenula sam na fitness svaki 2-3 dan kako stignem,slatko sam smanila za oko 80%.a to sto kazes za McDonald imas pravo i ja sam nekidan gledala da imaju dobre salate,a colu sam vec izbacila sto mi je prije bilo nezamislivo.
sada mi reci koliko imas godina,da li si sada zadovoljna svojom tezinom i kako ju odrzavas,da li si uvijek na dijeti?
pozdrav
Marijana
maja

PostPostao/la black_ivy0611 dana pon sij 26, 2009 10:09 am

Evo i mene..nova sam i počela bi sa nekom dijetom a ni sama ne znam koja bi bila najbolja...Visoka sam 170 cm i imam 88 kg..mislila sam započet sa un dijetom..trenutno sam nezaposlena i imam malu curicu staru godinu i pol..i šta da kažem, jedem iz dosade...kakvo je vaše mišljenje o un dijeti?
black_ivy0611

PostPostao/la black_ivy0611 dana pon sij 26, 2009 10:20 am

Frendica mi je preporučila neke shakeove i tablete herbalife, al iskreno skeptična sam u vezi toga...Više volim nešt prirodno, poput smanjenja junk hrane i vježbanja..
black_ivy0611

PostPostao/la ani dana pon vel 02, 2009 12:31 pm

žene,sve može ali ne herba life i ostatak njihovih proizvoda,samo uzimaju lovu,pola mojih poznatih koje su to probale...niš od toga,
ani

PostPostao/la black_ivy0611 dana pon vel 02, 2009 3:02 pm

To sam i ja čula, da ništa ne valja, i da se još i udebljaš od tog..evo ja već tjedan dana na gore navedenoj dijeti, jedem češće ali manje i za sad se dobro držim..
black_ivy0611

PostPostao/la aurora25 dana čet vel 12, 2009 3:11 pm

Pozdrav svima!
Ja se javljam s istim problemom kao i vecina cura ovdje, naime imam 170cm i 71, 72 kg. I tako vec 4, 5 godina, nije da sam se previse trudila smrsaviti, ali sad sam odlucila stati na kraj tome. Ne bih htjela nista na brzinu nego želim smsraviti bez jo jo efekta. Moj problem je taj sto imam jako spor probavni sustav i sto radim svaki dan od 8 do 16 sati, a kuci stizem tek oko 18h. Jedem doručak u 6 ujutro, ručak u 12h i oko 19h nekakav sendvič- nešto na brzinu, a međuobroci: kava ujutro pod obvezno i čaj tu i tamo. problem je taj sto mi malo koja dijeta odgovara jer ne kuham, a na poslu jedem u restoranu tako da ne mogu previse birati. Znam, trebala bih sport ukljuciti u svoj zivot,ali uz tako naporan dan, jednostavno vise nemam snage. Mjeseceva dijeta mi se jos cini i ok, jer nekako bi i mogla gladovat 24 sata, ali nisam sigurna je li to bas zdravo. MOlim za pomoć od iskusnijh. Pozdrav!
aurora25

PostPostao/la dijeta dana uto stu 10, 2009 7:23 pm

po meni je najučinkovitija kupus dijeta
dijeta

Natrag na Dijete

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.