shta dodati...i moje mishljenje

Što Vam se dopada ovdje, a što ne? Što biste voljeli vidjeti na http://www.dijeta123.com?

shta dodati...i moje mishljenje

PostPostao/la da to sam ja dana sri kol 27, 2008 9:54 am

Forum vecj previshe lichi na dva postojecja..to mi malo smeta..ne znam da nije isti vlasnik samo za razlichito podruchje...
Malo bih promjenila boje i to...
A dodala bih forum koji se tiche odijecje za pretile u Europi..Bilo bi dobro razmijeniti iskustva u tome...
Dodala bih..ako vecj govorimo o zdravlju i chlanke nekih lijechnika..jer mislim da ovako sami svoji majstori...ljudi chesto grijeshe...
Dodala bih neki kutak koji se odnosi na krize i psiholoshko posmatranje problema...
Dodala bih prijevod nekih chlanaka sa americhkih stranica i nekih njihovih iskustava...
Takodjer bih voljela da vidim i dio koji se odnosi na plastichnu hirurgiju i iskustva u njoj..a najvishe neshto shta se tiche skidanja vishka koze koji ostaje nakon gubitka velikog br. kilograma...
Reklame za lijechnike i iskustva s pojedinim lijechnicima...

to za pochetak...
da to sam ja

Re: shta dodati...i moje mishljenje

PostPostao/la admin dana pon ruj 01, 2008 4:21 pm

Vaši prijedlozi su odlični, potrudićemo se da ih u što skorije vrijeme primjenimo. Hvala...
admin
Site Admin

Re: shta dodati...i moje mishljenje

PostPostao/la maja dana ned ruj 28, 2008 11:45 pm

a zasto ne ostaviti ovako kakvo je.odes na google pa si trazis te clanke i te lijecnicke izjave.ovo je najbole kad se mi izmjenjujemo sa svojim iskustvima,a to za odjecu je problem naci,ja imam 3 trgovine gdje imaju velicine do 56 cak i tamo si uvijek nadem nesto,a sretna sam i kada vidim da ima nesto sto je i meni preveliko.pati i mene to odstranjivanje koze,ali ne jos tek kada smrsavim,za sada me pati kako da smrsavim.a dokle si ti dosla,da li mrsavis ili vec trebas kirurga za zatezanje?pozdrav
Marijana
maja

Natrag na Dijeta123.com

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.